Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes volnék szerintetek?

Terhes volnék szerintetek?

Figyelt kérdés

Szeptember 13-án volt az utolsó menstruációm, 21 napos a ciklusom és semmi jele annak, hogy meg akarna jönni.

Tesztet el végezni nem tudom korai e még vagy hogy megbízható eredményt mutatna e, ha terhes volnék igen szeretnénk babát, terveztünk is, csak eddig nem volt még késés de jeleit még nem érzem a terhességnek.

Szerintetek?

okt. 18. 15:24
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az egyetlen jele amit nem tudok hová tenni, az az, hogy megnőtt az étvágyam többet eszek mint eddig, pedig sokáig nem volt étvágyam és 45 kg nő vagyok
okt. 18. 15:26
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem most már időben vagy elvégezni egy tesztet.

Sok sikert kívánok! 🤗

okt. 18. 15:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy 21 napot akartál írni? Nem 31? Nekem ez nagyon kevésnek tűnik... Bármelyik is az igaz, már jó eséllyel kimutatná a teszt.
okt. 18. 15:37
 4/11 anonim ***** válasza:
63%

Terhes volnék szerintetet?

Nem látok a méhedbe.... Csinálsz egy tesztet és megtudod, mi nem vagyunk jósok.

21napos ciklus?

okt. 18. 16:20
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Minden esély megvan rá, ha próbálkoztok. Nem vagy korán, ha most tesztelnél, szurkolok! :)
okt. 18. 17:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Lehetsz, persze.

Viszont a 21 napos ciklus nem oké. Nézesd meg magad, mert tuti van valami hormonális problémád.

okt. 19. 21:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Van akinek mindig is ennyi. 10 napos luteális szakasz is oké még, ahogy egy 11. Napi ovu is. Mindenki másmilyen. Nagyobb gond a nagyon hosszú ciklus vagy a fluktuáló ciklushosszok.
okt. 20. 21:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
21 napos ciklus is rendes normális ciklusnak számít csak a 20 napnál kevesebb a gond vagy a 35 napnál hosszabb. Nekem is 21 napos ciklusaim vannak és augusztusban szültem.😀 Egy teszt már nem ártana és kimutatja már ilyenkor bőven ha baba van a dologban.☺️
okt. 21. 08:58
 9/11 A kérdező kommentje:

Most jutottam ide hogy valaszoljak.

Tegnap előtt teszteltem és júniusra jön a baba 🥰.

okt. 23. 16:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez csodálatos hír kérdező, boldog babavárást! <3
okt. 23. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!