Lehetséges, hogy terhes volnék?
Ma kellene meg jönnie, de nem tudom, hogy meg e fog.
Úgy 2 hete csináltam 2 tesztet ami negatív lett, de lehet hogy csak korán csináltam?
Az első pár hétben éreztem, puffadás, hasi görcsöt, szédülést és hányingert azonban el múltak a tünetek.
Most viszont érzem, hogy görcsöl néha a hasam és rosszul is vagyok, szédülök, de ahogy észre veszem kicsit más mint amikor meg szokott jönni, más mint a menstruációs.
Ment a hasam is a mai nap folyamán meg úgy érzem, hogy kívánós is vagyok egyben meg szédülök is, fáj a fejem.
Az utsó menstruációm után eltelt 5 hét.
Ma várom h meg jöjjön, de eddig rendszeres volt és ezek a tünetek nem jártak vele.
Csinálj tesztet ha nem jön meg, tünetek alapján ezt lehetetlen kívülről megítélni. Egy ilyen korai terhesség esetén még nagyon hasonlók lehetnek a tünetek mintha megjönne, sőt sajnos tapasztalatból mondom hogy megesik hogy az ember néha be is képzeli őket. A teszt a biztos, esetleg abból is érdemes az érzékenyebbekkel próbálkozni!
Két héttel ezelőtti tesztek pedig nagyon-nagyon koraiak. Ha ma kellene megjönnie akkor kb az ovulációd lehetett, a beágyazódás és az ezutáni HCG képződés még később kezdődik.
Miért teszteltél 2 hete? Nem tudod hogy akkor kell tesztelni mikor kimarad a menzesz? Te meg ovulációkor teszteltél.
A tüneteid inkább más mint terhes. A hasmenés a görcsöktől van, a fejfájás nem terhes tünet kb mindentől lehet. A szédülés is bàrmitől.
A kívánósság is menstruációs tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!