Mivel védjem a magzatom? Félek!
Júniusban elhalt a terhességem és ma teszteltem kettőt is,bár már egy hete biztos voltam benne,hogy terhes vagyok,de rettegek attól,hogy őt is elveszítem?
Milyen vitaminokat javasoltok?
Mit tegyek?
Kerüld az ártalmakat- kemikáliák, vegyszerek-
ne egyél pasztőrizálatlan sajtot átsületlen steak-et.
ne igyál kútvizet,
ne vegyél be vényköteles gyógyszert és ne egyél mükaját.
Ne félj ... az nem old meg semmit úgyértem jobb se lesz tőle csak jobban félsz majd.
-én is elvesztettem két babát.-
szia!
Először is nyugodj meg! A vetélések okát pontosan még ma sem tudják, de elég valószínű, hogy nagy százalékban vmilyen genetikai hiba miatt "löki ki" a szervezet a terhesség korai szakaszában az embriót. Vitaminok közül minden jó, amit terhes anyukáknak javasolnak! Koncentrálj arra, hogy igen is, TE terhes anyuka vagy Ha a doki is megerősíti, 150%ra gondold magad annak! És lazíts. Ha nincs szervi bajod, 98% az esélyed, hogy problémamentes lesz ez a terhesség.
Köszönöm a válaszokat!
Első válaszoló:nagyon sajnálom,én a mai napig sem dolgoztam fel igazán,pedig csak 8 hetes voltam :-(
Én is elvesztettem egy babát. Amikor legközelebb terhes lettem, szabályosan rettegtem. Aztán pár nap után elhatároztuk, hogy örülni fogunk neki és szétkürtöltük mindenkinek, hogy jön a baba, így sokkal könnyebb volt. Eltelt 1-2 hét, mire érzelmekkel is felfogtam, hogy teljesen mindegy, hogy iszom-e kávét vagy 1 pohár bort, vagy hogy megyek-e strandra, eljárok-e futni vagy mennyire erőlködök a WC-n. SEMMIT, a világon semmit nem tehetünk a kisbabánkért, ő Isten kezében van. Persze nyilván szeded a terhes vitamint meg ésszerűen vigyázol magadra, ennyit tehetsz. Nyugodj meg és örülj a kisbabának! Merj neki örülni, hidd el semmivel sem könnyebb elviselni az elvesztését ha már most rákészülsz erre a lehetőségre.
Gratulálok!
20 hetes
Én is nemrég vesztettem el a 9 hetes magzatom.
Nem akarunk egyelőre újabb babát, de őszintén szólva nemtudom mit lehet és mit nem, mert a lányomnál és ennél is ugyanazt csináltam, ugyanúgy, sőt a lányom is meglepetés volt én meg akkor még nagyban cigiztem buliztam mégis egészséges.
Szedj magzatvédőt, óvatosan közlekedj, ne emelj nagyot és menj hamar dokihoz, mert sztem ilyenkor már veszélyeztetett leszel.
Sok Sikert:)
vényköteles...
Fogyasztói ár: 2213 Ft Támogatott ár: 1660 Ft
Kiadhatóság:vényköteles !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normatív TB támogatás: igen
Közgyógyellátásra adható: igen
EÜ támogatásra adható: nem
EÜ 100 támogatásra adható: nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!