Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy nem romlik tovább...

Lehet hogy nem romlik tovább a preeklampszia?

Figyelt kérdés

Igazából nem is annyira kérdés, csak ventillálni akarok és mások sztorijait meghallgatni.

Az van hogy 32.hetben vagyok, egy ideje gondok vannak a vernyomasommal, de gyógyszerrel 130 körül tartható.

Most viszont megjelent a vizeletemben a fehérje és két májenzim is emelkedett. Illetve a méhlepény 2es 3mas közötti, azt mondták öregebb mint kellene.

Tudom hogy pár hétig még valószínűleg huzhatom és hogy már valószínűleg semmi baja nem lenne a babának, de nagyon szeretném végig vinni a terhességet, pláne nem akarok indított szülést.

Volt akinek ilyen helyzetben sikerült természetesen, gond nélkül végig vinni a dolgot? Ha jól tudom nem törvényszerű hogy romlani fog a helyzet..

okt. 17. 06:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a 30. héttől volt magas vérnyomásom. Fehérje csak 36. héttől jelent meg, illetve akkor kezdtek romlani a laborértékeim is. Nekem akkor mondták, hogy alapból nem engedik végigvinni még a gyógyszerrel karbantartott magas vérnyomásos terhességet sem. 🙄 Mondjuk a végén már a napi 4*2 se nagyon vitte 140 alá, szóval engem 38+5-nél indítottak.

Ja, meg igazából a gyógyszeradagon is folyamatosan emelni kellett, tehát ha jól emlékszem 3*1-ről indultunk, de egyre kevesebbnek bizonyult.

okt. 17. 06:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"pláne nem akarok indított szülést"

Pedig kicsit sem ördögtől való. És gondolom pláne nem szeretnél beteg, vagy ne adj' ég, halott babát...

okt. 17. 07:21
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
32.hettol mar rendben lesztek,ha meg is szulsz. Pecsen legalabbis betoltott 31.hettol garantaltak!hogy "embert faragnak" a bababol,ergo nem lesz baja. :)
okt. 17. 08:16
 4/6 A kérdező kommentje:

"Pedig kicsit sem ördögtől való"

Biztos van akinek nem negatív élménye van az inditassal, de java részt nem ilyen sztorikat hallani.

okt. 17. 08:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni erre a választ. Minél tovább marad bent annál jobb és ha indítani kell indítani fognak, ez van. 32. héten születni egy extrém koraszülöttnél jobb, de azért korai nagyon, úgyhogy remélem, legalább pár hetet bent marad.
okt. 17. 09:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Ilyen probléma mellett csak akkor nem fogsz indítva szülni, ha a baba hamarabb megindul magától. Azért erre kicsi az esély. Hidd el a dokik sem viccből indítanak. Inkább ez, minthogy bajotok legyenm ne félj tőle. Van aki azt mondja jobban fájnak a fájások. Van akinek meg indítással sem indul meg...pl én így jártam...10 óra alatt szűk két ujj. 40+6voltam.... nekem nem használ az oxitocin :( császár is lett.

Most én is magas vérnyomásos vagyok, szinte biztos indítanak és császároznak is. A végeredmény számít, mind a ketten jól legyetek.

okt. 17. 11:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!