Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 héttel kisebb a magzat,van...

1 héttel kisebb a magzat,van még remény?

Figyelt kérdés

Mensi szerint 7+0,de ma voltam orvosnál és 6+0 az uh szerint(crl 3.5mm).Pulzalas volt.

Hétfőre hívott vissza..azt mondta lehet később fogant,de én pontosan tudom az ovu időpontját.

Szerintetek még remenykedhetek?

okt. 16. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, hisz volt pulzálás, az már jó jel. :)
okt. 16. 19:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Az elején nekem is le volt maradva, hiába voltunk csak egyszer együtt és tudtam, mikor van ovu. Egy hét eltérés ilyenkor még nem a világ, mérési hiba is tud lenni.

Ilyenkor egy a lényeg, hogy két uh között megfelelően fejlődjön. Pulzálás egyébként már egy jó jel.

okt. 16. 19:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is lehet mérési hiba, ilyenkor még könnyű elmérni, hisz millimétetekről beszélünk.

Az a fontos, hogy hétfőig rendesen fejlődjön.

Egyébként 28 napos ciklusod van, középidős ovulációval?

okt. 16. 20:40
 4/11 A kérdező kommentje:

Még szoptatós a 27 hónapos kislányomat és a 14.napon éreztem az ovulációt.

Szóval ezért nem értem hogy miért kisebb egy héttel,mert később nemis volt együttlét.

okt. 16. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Reménykedhetsz még. Az ovuláció érzete meg azért nem egy ultrahangos cikluskövetés. Nekem 16. napi ovuláció mellett volt 10 nappal kisebb mérve, és semmi gond nem volt.
okt. 16. 20:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mikor teszteltél először pozitívat?
okt. 16. 22:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Persze. Én is pontosan tudtam mindent, nem létezhetett hogy annyival kesőbb fogant mint amennyivel kisebbnek mérték. Engem 2 hét múlvára hivtak vissza, akkor mar a számolthoz képest csak pár nap lemaradasa volt, majd a 12. héten már hozta az irodalmi értékeket. Azóta minden rendben :)
okt. 16. 22:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
😂 Érezted? Azt hittem, minimum uh.-n követték. Persze, hogy van remény. Simán benézhetted és el is mérhetik pár nappal.
okt. 17. 00:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Ahonnan én számoltam az ovulaciot ,onnantól 12.dpo kb.szellemcsik,14-16.dpo is nagyon halvány és akkor a 19.dpo lett szép erős a 2 csík. :)
okt. 17. 05:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#9 ez esetben pedig könnyen meglehet, hogy mégis később fogant, mint gondolod. Tudom hogy minden szervezet más, de nálem 14 dpo-n már leugrott a csík a tesztről, olyam erős volt. Előtte nem teszteltem. Es még így is kisebb volt (7-es vagyok)
okt. 17. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!