Meddig normális a köldök kidudorodása?
Tudom, hogy valamilyen mértékben igen.
Viszont nekem pl az első 2 terhességemnél nekem egyáltalán nem fordult ki, nem dudorodott, stb.
A harmadiknál egy kicsit.
Most a negyedik babát várom, 32 hetes vagyok, és úgy látom, napról napra kijjebb jön.
Nem tudom, fog-e még jobban, meg meddig nem okoz gondot.
Nektek ez mennyire állt/áll fenn?
(Ismeretségi körömben többeket kellett műteni sérvvel a terhesség után, emiatt parázok egy kicsit.)
Nekem nem fordult ki, hanem teljesen eltűnt, úgy képzeld el, hogy ellaposodott teljesen. Szülés után visszaállt, de olyan volt, mintha tele lenne véraláfutással.
Amúgy mondta nekem is a védőnő, hogy ronda, de ez a jobb, mintha kidudorodna, mert az lehet sérv is, igen.
Nekem már a 35-36. héten fixen lapos volt, utána sem változott már, de fokozatosan történt, ahogy nőtt a hasam.
Köszönöm a válaszod!
Én 35 hetesen megyek orvoshoz újra, remélem, mond rá valami okosat, rendben van-e így még, vagy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!