Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen van még esély hogy...

32 hetesen van még esély hogy a méhlepény feljebb megy? 🥺

Figyelt kérdés

Van akinek ennyi idősen feljebb ment?

3 hete voltam utoljára akkor 15mm re volt, ma pedig 17mm tehát konkrétan semmit nem ment feljebb 😔 Nagyon nem szeretnék császármetszést, nyilván, kettőnk biztonsága a legfontosabb.

okt. 14. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Nem megy az sehova.
okt. 14. 18:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 28 hétnél ért jó helyre.

A dúlám azzal nyugtatott, hogy az egyik kliensének szószerint az utolsó percben ért a biztonságos távolságra, tehát 40.hétre

okt. 14. 18:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Remélem nekem is még a helyére megy, GDM miatt 38. Hétig hordhatom a babát így már csak 6 hetem van rá
okt. 14. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Akkor inkabb orulj, ha csaszaroznak.

Az inditott szulesek nagy esellyel vegzodnek csaszarral, csak elotte hagynak kinlodni 1-2 napot maxra tolt oxival.

Foleg ha ennyire koran inditanak; amikor meg rohadtul nem kene (ha amugy az ertekeid jok).

okt. 14. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem centrálisan fedte és nem csak rálógott. Császár volt. Nem volt kellemes, és piszokul szenvedtem utána, de hidd el amikor ott vagy csak az érdekel, hogy a baba és te is jól legyetek a kezedben tarthasd végre, és nem fog érdekelni, hogy nem természetes szülés volt.
okt. 14. 19:41
 6/9 A kérdező kommentje:

Én azért megadom az eséjét a megindulásnak, kisfiam is magától indult az indítás előtt 2 nappal.

Inkább ez a mehlepény zavar

okt. 14. 20:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem indított volt, hüvelyi szülés lett a vége. Nem törvényszerű a császár. Mindkét indításos szobatársamnak is természetes lett a vége.

#2 voltam

okt. 14. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem azt irtam, hogy minden inditott szules csaszarral vegzodik.

Azt irtam, hogy nagy ra esely.

Nekem csaszar lett es mivel csak csaszarosokkal voltam egyutt, en is mondhatom, hogy 3-bol kettonknek inditott szulesbol csaszar lett a vege :D

Tekintve, hogy egyutt voltunk es akik term. uton szultek kulon voltak,nem meglepo, hogy talalkoztam ezzel. 🤷‍♀️

De ez nem jelent semmit, szimplan minel tobb beavatkozas van, az elindit egy lavinat es annal nagyobb esely van a csaszarra, mert a test nem birja az iramot, tul nagy stressz eri a magzatot is, szivhang leesik, aztan mutet.

Ezek csak a tenyek.

okt. 14. 21:33
 9/9 A kérdező kommentje:

#8 igen ezeket mind tudom :)

Szerencsére ahol szülök másodjára ir ott nem oxival indítanak, és oxi a a legvégső esetben kerül szóba.

Első babám természetesen szüketett, es szükés végén kaptam oxit mert a legvégén mikor már a cél előtt voltunk hogy a buksi kibújjon, konkrétan elmúltak a fájásaim, és egy nagyon minimál kellett az oxiból hogy annyi elég legyen hogy kibújjon. Több tapasztalatot is hallottam hogy az oxi szóba se került, türelmesek voltak (ebbe a kórházba ahol szültem és most is fogok).

okt. 14. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!