32 hetesen van még esély hogy a méhlepény feljebb megy? 🥺
Van akinek ennyi idősen feljebb ment?
3 hete voltam utoljára akkor 15mm re volt, ma pedig 17mm tehát konkrétan semmit nem ment feljebb 😔 Nagyon nem szeretnék császármetszést, nyilván, kettőnk biztonsága a legfontosabb.
Nekem 28 hétnél ért jó helyre.
A dúlám azzal nyugtatott, hogy az egyik kliensének szószerint az utolsó percben ért a biztonságos távolságra, tehát 40.hétre
Akkor inkabb orulj, ha csaszaroznak.
Az inditott szulesek nagy esellyel vegzodnek csaszarral, csak elotte hagynak kinlodni 1-2 napot maxra tolt oxival.
Foleg ha ennyire koran inditanak; amikor meg rohadtul nem kene (ha amugy az ertekeid jok).
Én azért megadom az eséjét a megindulásnak, kisfiam is magától indult az indítás előtt 2 nappal.
Inkább ez a mehlepény zavar
Nekem indított volt, hüvelyi szülés lett a vége. Nem törvényszerű a császár. Mindkét indításos szobatársamnak is természetes lett a vége.
#2 voltam
Nem azt irtam, hogy minden inditott szules csaszarral vegzodik.
Azt irtam, hogy nagy ra esely.
Nekem csaszar lett es mivel csak csaszarosokkal voltam egyutt, en is mondhatom, hogy 3-bol kettonknek inditott szulesbol csaszar lett a vege :D
Tekintve, hogy egyutt voltunk es akik term. uton szultek kulon voltak,nem meglepo, hogy talalkoztam ezzel. 🤷♀️
De ez nem jelent semmit, szimplan minel tobb beavatkozas van, az elindit egy lavinat es annal nagyobb esely van a csaszarra, mert a test nem birja az iramot, tul nagy stressz eri a magzatot is, szivhang leesik, aztan mutet.
Ezek csak a tenyek.
#8 igen ezeket mind tudom :)
Szerencsére ahol szülök másodjára ir ott nem oxival indítanak, és oxi a a legvégső esetben kerül szóba.
Első babám természetesen szüketett, es szükés végén kaptam oxit mert a legvégén mikor már a cél előtt voltunk hogy a buksi kibújjon, konkrétan elmúltak a fájásaim, és egy nagyon minimál kellett az oxiból hogy annyi elég legyen hogy kibújjon. Több tapasztalatot is hallottam hogy az oxi szóba se került, türelmesek voltak (ebbe a kórházba ahol szültem és most is fogok).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!