Vido98 kérdése:
FET után hogyan kell számolni a terhességet?
Figyelt kérdés
FET volt 09.24.-én, 5 napos bogyókával.
HCG igazolta a terhességet 10.08.-án, viszont csak jövőhét végén megyek ultrahangra és izgatott vagyok már.
Ilyent esetben hogyan számolják a terhességi heteket?
Utolsó mensi 09.05 de ez ugye gondolom nem mérvadó, ciklus 20. napon volt beültetés.
okt. 11. 13:32
1/5 anonim válasza:
Ha ET lenne, megtermékenyítés napja a 2 hetes terhesség. Mivel 5 napos embrió, a FET napja 14+5=19.
Ma vagy 5+1 hetes.
2/5 anonim válasza:
Nekem ugyanúgy az utolsó menstruáció első napjától számolták.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is lombik volt és mindig minden orvos az utolsó menzesszel számolt. Senkit nem érdekelt más. Pedig voltam pár dokinál.
4/5 anonim válasza:
"Ha ET lenne, megtermékenyítés napja a 2 hetes terhesség. Mivel 5 napos embrió, a FET napja 14+5=19.
Ma vagy 5+1 hetes."
Szép levezetés, de pontosan 5+1 a menszi szerint is :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget
Eddig semmit sem mondtak, csak a vérvétel eredményét láttam, és az ultrahang időpontját kértem ki.
okt. 11. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!