Ha 12 hetes vérvételen nyomokban aceton van a vizeletemben az mit jelent?
Figyelt kérdés
Elég sokat van hányingerem és hányok is, de nem annyit, hogy kiszáradjak.2010. nov. 4. 09:48
2/6 anonim válasza:
Cukor, illetve kiszáradás.
Én 17. hétig folyamatosan hánytam, és mindig pozi lett az aceton, bár az vizeleti volt. 3 hétig emiatt voltam kórházban.
3/6 A kérdező kommentje:
A vércukorszintem 3.8, úgyhogy szerintem az tuti nem.
2010. nov. 4. 10:27
4/6 anonim válasza:
Ha csak az aceton van jelen, akkor az éhezésre mutató jel!
Nyugi! Nem vagy cukorbeteg! :))
5/6 anonim válasza:
Szerintem a te esetedben szó sincs cukorrol!!! Hánysz és emiatt van. Próbálj meg valamit enni közvetlen lefekvés előtt és éjszaka meg inni, reggel pedig az első vizeletedet vinni a laborba. Nekem is volt ilyen, pont a 12. hét környékén, nekem hasmenésem volt, nem durva, de azért volt. És többször találtak acetont. Aztán megcsináltam, amit írtam és vittem magammal vizeletet, utána már soha nem volt már aceton.
6/6 anonim válasza:
Kiszáradsz a sok hányástól, ezért mutatott acetont. Nekem is ez volt. Folyamatosan hánytam. Majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!