Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérző aranyér esetén ti mit...

Vérző aranyér esetén ti mit használtatok? Voltatok vele külön proktológusnál?

Figyelt kérdés
34 hetes kismama vagyok, pár napja éreztem a fenekemnél egy dudort, tegnap óta pedig vérezget is. Ma vettem rá az orvosom ajánlására Reparon Herbal kúpot+kenőcsöt.Még a Spertit ajánlotta a doki, de gondoltam először kipróbálom a Reparont.
okt. 7. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Csak ritkán van vele gondom, vagy 10 éve reparont használok.
okt. 7. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
A reparon nekem teljesen jól bevált. Pár nap után tünetmentes lettem.
okt. 7. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Nekem külső aranyerem jött ki 18 hetesen nagyon durván. Iszonyatosan fájt, annyira, hogy sebészhez mentem vele(pedig máskor is volt már vele dolgom, de ennyire brutális sose volt). Vazelinos gézlapot ajánlott, hogy puhán tartsam napközben. Ezen kívül fokozott higiéniàt odalent és reparont. Ha nem múlik 2 héten belül, akkor menjek vissza és kivágja. Elmúlt 1 hét múlva. Funfact: szülés után nem jött ki, hiába vagyok brutál hajlamos rá.
okt. 7. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
-Egyik sem én vagyok, de valaki elmondaná? Két válaszoló írta azt eddig: Ők reparont használnak és jónak tartják. Az egyik le van pontozva a sárgaföldig, a másik pedig 100%-os. Kíváncsi vagyok, mert én leszek a harmadik: Én is reparont használok, és azóta nagyon ritkán jön elő az aranyerem. Kíváncsi vagyok megkapom-e a kettő átlagát?😀
okt. 8. 08:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor plusz egy a Reparonra mert tegnap óta használom és már most javult :)) köszi mindenkinek!
okt. 8. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!