Ha kedden töltöttem a 12 hetet, akkor most már a második trimeszterben és a negyedik hónapban vagyok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 08:09
1/7 TKI Ibolya válasza:
Ahogy írod.Harmadik hónap végén és a negyedik hónap elején vagy ,második trimeszterben.
2/7 anonim válasza:
országonként változik, hogy hogy vannak felosztva a trimeszterek, de kb. igen, szerintem tök lényegtelen. az a lényeg, hogy az első 12 hetet mondják kritikus időszaknak és ezen túl vagytok.
3/7 anonim válasza:
kerestem neked egy oldalt, ez pl. a 14. héttől számolja a 2. trimesztert. De ez teljesen változó, különböző számolásokat láttam.
4/7 anonim válasza:
Ha a 40 hetet leosztom )-el, akkor egy hónap 4 és fél hét. Háromszor 4 és fél az 13 és fél. szerintem ez az első három hónap. Ha csak négy héttel számolunk, akkor a terhesség nem 9, hanem éppen 10 hónap.
5/7 anonim válasza:
nem zárójellel, hanem 9-el persze...
6/7 anonim válasza:
de ha a 38 hetet osztod 3-al? akkor az 12.66, tehát a 14-15 héten kezdődik a második
7/7 anonim válasza:
2. hónap: 5-8. hét
3. hónap: 9-12. hét
4. hónap: 13-16. hét
5. hónap: 17-21. hét
6. hónap: 22.- 26. hét
7. hónap: 27.- 31. hét
8. hónap: 32.- 36. hét
9. hónap: 37.- 41. hét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!