Hölgyektől kérdezem, hogy hány gyermeket szültél 30 éves korod előtt?
Figyelt kérdés
Nem rasszista kérdés, nem kérek rasszista válaszokat.okt. 3. 20:58
12/28 anonim válasza:
30 alatt szerettem volna mindkét gyermeket. Az első 28 évesen érkezett a második most van úton 35 vagyok. Így hozta az élet.
13/28 anonim válasza:
De rasszista kèrdès.Mindenki tudja,hogy a cigànyok màr 12 èvesen szülnek vagy 4 gyereket.
14/28 anonim válasza:
30. életévemet töltöttem, amikor terhes voltam az első gyerekemmel. Akkor melyiket jelöljem be? 🤭
15/28 A kérdező kommentje:
22:45
Statisztikai szempontból érdekel, nem ítélek el semmit a kérdésben. :)
okt. 4. 08:28
16/28 A kérdező kommentje:
Megkülönböztetésen alapulna az is, hogy 30 felett vagy alatt szültek, az is rasszizmus?
Hölgyektől kérdezem, hogy az ostoba férfiak (nem általánosítás) el se olvassák a kérdést, ne fárasszanak a hülyeségeikkel.
okt. 4. 08:32
17/28 anonim válasza:
30 év alatt 1 babám lett. 29 évesen szültem. Most megint terhes vagyok és 30, de még következő szülinapom előtt megszületik a második :D
18/28 anonim válasza:
35 leszek, még nincs gyerekem. Nem vagyok roma.
Egyébként van két ismerősöm, az egyikük 19, a másikuk 20 évesen szült és egyik sem roma (bár nem is túl felelős emberek). Persze, ettől még ez a jelenség a romáknál gyakoribb.
20/28 anonim válasza:
Célom volt, hogy 30 alatt "letudjam" a gyerekvállalást. Nem vagyok roma, csak szerettem volna viszonylag fiatal anyuka lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!