A 12. héten kétfajta vérvétel van? Mert én két különbözőre megyek. Az egyik nagylabor. De mi lehet a másik? Az egyik Sztk-ban lesz, a másik kórházban.
Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 22:26
1/10 anonim válasza:
Kombinált teszt?
A kórházira gondolom, hogy az, sok helyen ingyens, ahol szerződésben áll a kórhátz a Sejtbankkal.
Nálam- több mint 2 éve- is úgy volt, hogy az első vérvételre (10-12 hét körül) az kerületiSZTK-ba kellett menni, de kombináltra kórházba (Margit kórház)
Majd a többi vérvételt a szülésig már mind a kórházban csinálták
3/10 anonim válasza:
Én ma voltam a 12 hetes vérvételen az sztk-ban, nem is kell máshová mennem. 7 fiola vért vettek le.
4/10 anonim válasza:
A másik a Hepatitisz B-szűrés, ha azt nem csinálták meg az általános vérképnél korábban.
6/10 anonim válasza:
Nekem a 12. héten volt a vércsoport-meghatározás is. Ahhoz a helyi véradóállomásra kellett menjek.
7/10 anonim válasza:
Én írtam a Hepatitiszt. Nekem azt a 10. héten mértek, a 12. héten csak egy ujjbökés volt, a terhesgondzóban, nem is az sztk-ban a genetikai vizsgálat miatt. Viszont a barátnőmnek a nagy vérképhez a háziorvos nem adott H. vizsgálati beutalót és a nőgyógyász adta, egyszerre a kombinált vizsgálatival.
8/10 anonim válasza:
A 12.heti vérvételnél kétféle vérvétel van.Az egyik egy un. nagy rutin( teljes vérkép, vizelettel), a másik pedig szerológia(vércsoport és antitest meghatározás).
9/10 anonim válasza:
Ja, és a szerológiát nem végzik mindenhol, mert speciális vizsgálat...ezért kell a kórházba menned.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Majd jövő héten kiderül, miről is van szó. Az egyik állítólag nem kötelező vérvétel, eddig sok ezer forintba került, most ingyen adják. Nem tudom, mi lehet ez, meg hogy ehetek e előtte, ugyanis fél12-re megyek.
2010. nov. 4. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!