Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt veletek is ilyen?

Volt veletek is ilyen?

Figyelt kérdés
Most léptem be a 17.hétbe és eddig nem voltam hányós. Egyszer hánytam eddig de most este megint hánytam de nem tudom hogy mitől. Veletek is volt vagy van ilyen? Forduljak ezzel dokihoz?
okt. 1. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt egy párszor és később is. Én nem éreztem úgy hogy ezzel orvoshoz kellene menni.

Majd ha egész nap hány az ember és nem marad meg semmi.

Ha egyszer kétszer hánysz szerintem normális.

okt. 2. 04:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt eleinte problémám ezzel, aztán csak nem úsztam meg. Most vagyok a 16. hétben és gyógyszer mellett is naponta kétszer tuti hánynom kell.

Nem akartam gyógyszert szedni, de volt olyan nap, hogy még a víz sem maradt meg bennem. Az nagyon durva volt. Az orvos beutalt a kórházba infúzióra..

Most jobb, és örülnék ha a terhesség végéig így maradna.

A korábbihoz képest a napi kettő meg sem kottyan.

Azt is észrevettem, hogy bizonyos ételek jobban kiváltják a hányingert.

Amit egyáltalán nem tűr a szervezetem, de mondjuk nem is bánom: húsfélék (a hús látványától, szagától is rosszul leszek), tejszínes dolgok, limonádé,alma, tojás rántotta, szőlő..tegnap az activiát hánytam ki.

Van egy csomó minden, de valamit muszáj enni. Amit nagyjából tolerál a szervezetem: avokádó, rozskenyér, savanyú uborka, savanyú káposzta, oliva, natúr joghurt, mandarin, dinnye, mangó, paradicsomleves, paradicsom- szószos spagetti, lencse, főtt krumpli, gránátalma...

Hát nagyjából ebből áll az étkezésem, meg mellé szedem a vitaminokat. Így nagyjából elviselhető a napom.

okt. 2. 07:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél az első trimeszterben egyszer sem hánytam. A második és harmadikban pedig végig.
okt. 2. 07:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Mostani terhességemnél 19 hetesen hánytam először.

Utána 21, de az mondjuk tudom, hogy a savtól volt.

Azóta újra semmi, szerencsére.

30 hetes vagyok jelenleg.

okt. 2. 08:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor megnyugodtam hogy nektek is volt ilyen.
okt. 2. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!