Ha bejelentkezem a 12. Heti genetikai ultrahangra egy komolyabb vizsgálatra, majd leveszik a vért és aztán az ultrahangon kiderül hogy valami láthatóan nincs rendben, például a baba nem fejlődött stb, akkor is ki kell fizetni a tesztet előre?
Tudom hogy lehet fura / buta kérdés de annyira új vagyok a témában hogy őszintén tanácsot szeretnék kérni.
Nem pontosan látom át a sorrendet. Honnan tudhatom hogy minden rendben a babával mielőtt befizetem egy több százezres vizsgálat árát?
Hiszen legutobb csak a 8. Heti ultrahangon láthattuk.
Az Istenhegyi úton voltunk tavaly, a 12. heti UH-ra mentünk, megcsináltattuk a százezres tesztet is.
A sorrend:
1. Levették a vért.
2. UH
3. A legvégén fizettünk.
Normàlis helyen szerintem ha az uj alapján ban valami gond a mégsem kéres a drága tesztet, akkor csak a vérvételr fizeted ki, nyilván abban az egy órában még nincs a laborban a vérminta.
(nem olvastam a válaszokat, úgyhogy bocs, ha leírom ugyanazt)
Niftyt csináltattunk, a 12. heti ultrahangot csinálta meg először az orvos, ott minden rendben volt, utána levette a vért, majd otthon átutalással kifizettem pár órával később.
Én államiban voltam az UH-n és magánban csináltattam a trisomy tesztet. Itt magánban is ugyan az az egy ember veszi le a trisomy tesztet, aki az összes többi magán vérvételt csinálja, szóval kell előre időpont.
Először kértem időpontot az állami UH-ra, majd amikor tudtam az mikor lesz úgy kértem időpontot a trisomyra, hogy az UH után pár nappal legyen. Ha az UH-n bármi gáz lett volna simán lemondtam volna a trisomy-ra a vérvétel időpontot, a lemondásért nem kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!