Medencefájdalom miért van? 21 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Hétvégén rokonoknál aludtunk, ahol nagyon kemény volt az ágy, és oldalt aludva rettenetesen fájt a vaginám vagy medencecsontom, tehát ott lent. Nem tudom megfogalmazni pontosan. Akárhányszor oldalt cseréltem elég fájdalmas volt mozogni.
Reggel mikor felkelek akkor elmúlik egy kis idő után.
Azóta itthon is fáj, bár kevésbé. Ha párnát rakok a lábam közé, vagy kiékelem a pocakot akkor sem jobb.
Ez mitől van pontosan?
Első terhességemnél is volt de nem emlékszem, hogy ennyire.
szept. 26. 09:51
1/2 anonim válasza:
Nyúlnak az izmok, inak, csúsznak el a csontok. Nekem a végéig iszonyatos medencefájdalmaim voltak, néha lépni se bírtam, de pont az a jó rá, ha sétálgatsz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igen, csak alvás közben nehéz. Nappal nincsen gond. Amúgyis a pici után rohangálok egész nap, csak este probléma. Illetve azt vettem észre, hogy keményebb mazracon rosszabb.
szept. 26. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!