Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Progeszteron mellékhatásai? E...

Progeszteron mellékhatásai? Ez normális?

Figyelt kérdés
Korábban az utrogestan 100mg szedtem. De az orvos legutóbb már progeszteron exeltist 200mg irt fel. Az előzőtől is szédültem, viszont az utóbbitól sokkal rosszabbul vagyok, szédülök, lever a víz, felmegy a pulzusom tőle szóval muszáj lefeküdjek. Másnál is előjöttek esetleg mellékhatások a szedése mellett? Kicsit ijesztő. Gondolom nagyobb dózist viszek be vele egyszerre és így reagál a szervezetem. Mit tegyek ne vegyem be? Holnap megyek orvoshoz ha addig nem veszem be az esti, és a reggeli adagot lehet baja a babának?
szept. 24. 18:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nemrég volt itt kismama aki ugyan ezt a progit hüvelybe helyezte...én is furán néztem rá, de orvosa javasolta.

Jelenleg én is kismama vagyok és progit kell szedjek, a dokim nekem is mondta, ha túl erős tünetet okozna használjam nyugodtan hüvelyben. Még 7-8 éve is volt, hogy a legtöbb progeszteron pótlás szájon át és hüvelyen keresztül is használható volt. Így egyáltalán nem hülyeség így használni. Nyilván a tájékoztatón azért van, mert nem kúp mint az utrogestan.

szept. 24. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!