Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhszájon tapadó lepény?...

Méhszájon tapadó lepény? Kérdés lent.

Figyelt kérdés

Nagyon enyhe adenomiózis és császáros előzménnyel újra várandós vagyok. Megállapították, hogy a lepény teljesen fedi a méhszájat (12.hét). Milyen esélyeim vannak? Azt mondta az orvos még mehet fentebb, de ha ott vannak a műtéti hegek meg az adenomiózis akkor is?

Ha kell fekszem végig, de nem szeretnék elvetélni vagy ami még rosszabb extrém koraszülést. :(

szept. 22. 09:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. héten állapították meg. Teljesen fedte a méhszájat és mondták ennek az esélye, hogy elmozduljon nem sok, akkor fordulhat elő, hogy elmozdul, ha csak rálóg. Totalis esetén minimális az esél,. Pcs volt és küzdöttek a dokik, hogy megmentsék a méhem, mert belenőtt. Apró darabokban szedték le a mehfalról és elég nehéz felépülésem volt. Vért kaptam, mertnagyon sokat vesztettem. Nekem elmondták, ha olyan a helyzet elveszíthetem a méhem, és szerencsére ez nem történt meg. Pihenj sokat és bízz a legjobbakban. Én mindig azt mondogattam magamnak, hogy jobb, hogy nem 100 évvel ezelőtt szültem, mert akkor nem lett volna a fiamnak és nekem semmi esélyem.
szept. 22. 22:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!