34+3hetes vagyok, szeretnék mindent elökésziteni a babának mire megszületik, milyen ápolási szereket tudnátok ajánlani?
Mi glicerines tusfürdőt használunk,amit a gyógyszertárban lehet kapni (Babe a neve),mert a Johnsonra allergiás,koszmós lett tőle a feje is.
A haját is ezzel mossuk.
Olívaolajjal kenjük a kis testét,ami nem szárít,így gyöngyörű marad a gyönyörű bőre.:)
A popsitörlő általában Pampers,ahogy a pelusunk is.
Újszülöttként Huggiest használtunk,mert a Pampers,akkor nem vált be.
Most már oké.
A fenekét Sudocremmel ápoljok,a gyógyszertárítól kipirosodott. (Ez állítólag nagyon ritka.)
Remélem tudtam segíteni!:)
Boldog babavárást!
Majdnem 6 hós kicsi fiú anyukája
én a popsira Niveát használtam, a pelenkakiütés ellenit, nagyon jó volt. Törlőből is a níveát, néha a Johnsonst és a Pamperst.
Pelusból nekünk a Libero volt a legjobb, a Huggyes is nagyon jó.
Fürdetőnek pedig a Gabit, már az elejétől fogva, nem lett tőle semmi baj.
A Johnsons babaolaj, és a sprés változata nekem nem tetszett, mert ragad, és szerintem büdös is.Koszmósodásra pedig a gyógyszertári olajat használtam.
2 gyerekes.
Nekünk ezek a termékek váltak be:
popsitörlő: Müller saját márkás, DM babylove vagy Rossmann
sampon: nem biztos hogy kell mert nem minden babának van haja de ha mégis Gabi azt mindenhol megkapod magyarországon és nem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!