Kismamák, nektek is mindig van egy vizes csík a
felsőtökön mosogatás után?
Figyelt kérdés
Hetek óta küzdök ezzel, nem tudom megszokni a nagy pocakot. :) Milyen hasonló helyzetek vannak még nálatok? 28 hetes
2010. nov. 3. 16:42
1/8 anonim válasza:
Igen. :) Én sem tudom megszokni, mire majd megszokom, meg is szülök. Kényelmetlen, nem tudok aludni, nehéz megfordulni az ágyban, kezd nehéz lenni a cipő bekötése. 30 hetes vagyok. Ja és messzebb kell állnom a hűtőtől, hogy ki tudjam nyitni...
2010. nov. 3. 16:49
2/8 anonim válasza:
:-)igen!Én ki is szoktam nevetni magam.Sőt a hűtőajtóval énis így vagyok meg a szekrényajtóval is.Még énsem szoktam meg.Ja meg mikor nyitva van kicsit az ajtó azthiszem h kiférek rajta de aztán sajna rá kell jönnöm h mégsem:-) énis 30hetes vok
2010. nov. 3. 16:57
3/8 A kérdező kommentje:
A múltkor a pénztárnál a tologatós nagy bevásárlókosár mögött álltam, meg akartam kerülni hogy tudjam pakolni a cuccokat a szalagra de nem fértem el közte meg a korlát között sehogy sem. :)))
2010. nov. 3. 16:59
4/8 anonim válasza:
Én pont ma figyeltem meg mosogatás közben,hogy mennyivel hátrébb kell állnom,hogy ne nyomjam a pocimat :)
Ami még elég vicces,hogy a zuhanykabint ajtaját 2x szoktam elhúzni,mert az első kinyitásnál nem férek ki :) és még ehhez nem vagyok hozzászokva. :)
2010. nov. 3. 17:28
5/8 anonim válasza:
Nekem nem lesz csíkos a felsőm mosogatás után, de én is azt hiszem még mindig, hogy beférek olyan helyekre, mint régen:) Pl. nekem is szoktak hasonló eseteim előfordulni vásárlás közben, hogy azt hiszem itt-ott kiférek, elférek, és nem:) Én is nagyokat mosolygok ezen.
2010. nov. 3. 17:29
6/8 anonim válasza:
Nekem az maradt meg nagyon, mikor már csak egy hét volt a kiírt időpontig, mentem a barátnőmhöz, aki két saroknyira lakik, és ahogy raktam a lábaim előre, gyakorlatilag nem haladtam:))))
Annyira el voltam nehezülve, h csak vonszoltam magam, és közben hangosan röhögtem magamon, mamabálna, ezt hajtogattam:)
Aki látott, biztos azt hitte, h agyamra ment a terhesség:)
2010. nov. 3. 18:48
7/8 anonim válasza:
Én vásárlásnál fizetéskor veszem mindig észre, hogy már nem férek úgy oda a pénztárhoz, mint eddig. Nekem a pocimon mindig 1-2 nap alatt bekoszolódik a pulcsim, mert folyton mindenhez hozzáér a hasam (bevásárló kosár, pult pl. a postán). Meg valamelyik este a férjem vacsorázott, és a bárszéken ült a konyhában. Odamentem mögé, hogy megölelem, csak épp nem fértem hozzá. :)
2010. nov. 3. 19:05
8/8 anonim válasza:
Szia! Épp ma nevettem ezen.
Ma a védőnőnél, amikor odafordultam, hogy leüljek a székre levertem az asztal széléről a papírokat a hasammal. :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!