Szeretnék segítséget kérni, hogy volt - e valakinek ilyesmi és mi történt.?
Sziasztok.
Úgy számolom most tartok a 8.dik hétben a terhességben. De lassan 1 hete derékfájdalom, hasigörcsök és nem akarok "gusztustalan" lenni, de fenekemnél is fáj, zsibbad és mintha "tudnék" WC-re menni, de semmi. Érzékeny az alhasam, van amikor görcs után az egész hasam, bekeményedik, szúr és lüktett. De van mikor görcsöl lent, teljesen zsibbadok.
Legrosszabb hátul a derék és a popsinál van. És láttam barna foltokat a fehérneműn. Hányingerem ugyan meg van, de nem vagyok fáradt, a mellérzékenységem is múlik.
Holnap megyek nőgyógyászhoz.
Mit tanácsoltok.?
nekem annál a terhességemnél volt pokoli derékfájás, amikor nem maradt meg.
Én is megnézetném inkább
1 és 2
Köszönöm. :)
Kedves 3as.
Mert már voltam nőgyógyászaton, amikor közölte csak nő a baba, ezért fáj.
Meg ezek a tünetek elfognak múlni, türelemmel legyek és pihenjek. :) Ezeket a válaszokat kaptam. :)
Köszönöm nektek, igyekszünk ma bemenni. :) Igazánól a barna az nagyon kevés volt ami a legrosszabb a derékfájdalom, popsi fájdalom és a görcs. :(
Köszönöm mindenkinek. :)
Kedves 8-as.
Köszönöm szépen igen. :) Sajnos lassan 3 hete volt az egészségügyi műtétem. Így is úgy is úgy nézett ki, hogy vetélés gyanús vagyok sajnos.
A műtét óta elmúltak a panaszok. Valószínűleg a baba beteg volt. :(
De köszönöm szépen a kérdésedet. :)
Nagyon sajnálom!
Sajnos tudom, min mész/mehetsz keresztül..
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!