Az exem külföldön él, és azóta egy csomó olyan dolgot vett, amire nem volt pénze itthon. Mittomén, pl. forintra átszámolva másfélmilliós utazást, egy milliós kutyát, ilyesmi. Gáz lenne a segítségét kérni? Én is kiköltöznék. F, exem N
Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 10:31
1/7 anonim válasza:
Érdemes bepróbálkozni, hátha van akkora birka, hogy segít rajtad.
2/7 anonim válasza:
Egymilliós kutyát? Az a kutya dolgozik helyette vagy mi a szösz?
3/7 A kérdező kommentje:
Sima Labrador Retriever. Hobbiállat.
2021. jún. 22. 10:54
4/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan informálódhatsz tőle, hogy hogyan lehet elindulni külföldön az élettel.
5/7 anonim válasza:
Én már kértem anyagi segítséget exemtől. Segített, mert tudta, hogy megbízhat bennem, ebből a szempontból nem volt a kapcsolatunk alatt probléma.
Nálatok a kérdés az, hogy milyen viszonyban váltatok el. Illetve, te ismered, hogy milyen ember. De én megpróbálnám a helyedben.
6/7 anonim válasza:
Ha jó kapcsolatban váltatok el, akkor persze kérdezz tőle.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. jún. 22. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!