Sokat árthatok ha 2-3naponta iszom 2-3deci kolát? Hányingerre bevált.
en minden nap ittam ebed utan
a lenyeg hogy ne kolan elj
szia, en a fiammal a terhesseg elejen napi 2-3 dobozzal ittam, ugy kivantam, hogy azt el sem tudom mondani, aztan a kozepen nem kellett, de a vegen megint...es a mekis colat kivantam :)
a fiam 2 eves egeszseges nagylegeny.
most a lanyomat varom...majd minden nap megiszok egy kis poharral ebed utan...jol esik.
amugy azzal tobbet artasz ha nem iszod eszed meg amit megkivansz.
boldog babavarast
Szia!
Én elég gyakran iszok szénsavas kólát, bár a barátnőm nem tanácsolja. Ő annyit mondott, elsőnél itta, s nagyon hasfájós volt a kislánya, de egyébként makk egészséges, a másodiknál próbálta kerülni, s nem hasfájós, nincs vele annyi gond, mind az elsőnél. Úgy vagyok vele, ha kívánom miért ne, persze vigyázok a picire, de ahogy más is írja, azzal jobban ártanék, ha kívánnám, s nem innám. Naponta többször iszok kólát, mert a vizet nem szeretem, s rostost is van, hogy néha, van hogy gyakrabban iszom.
Igyad nyugodtan, ha jól esik!
Az elején nekem is volt időszak, amikor semmi mást nem birtam magamba imádkozni, csak a jó hideg Colát! Mostanában is megiszom napi 1-2 decit, ha rámjön. (19 hetes, 2 napos.)
Mindenki azt mondja (orvosok, védőnők), hogy semmi baja nem lesz tőle a babának, viszont az neki is fontos, hogy a mamája jól érezze magát :-)
Nekem a novérke a dokinál ajánlotta is a rosszullétekre.
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!