Az normális ha szinte a vaginámba éreznék apró hullámzó mozgást?
Figyelt kérdés
21.hetes terhes vagyok, a hasamnál már megszoktam mikor mocorog a pici, de ugy érzem mintha a vaginámba is éreznék apró hullámzó mozgásokat, ami elég kellemetlen érzés.. Ha ez nem baj akkor megnyugodtam …szept. 11. 12:11
1/3 anonim válasza:
Az orvosom szerint normális. Az előző terhességemnél is folyton valami olyan idegett nyomott a kisfiam, hogy állandóan azt éreztem, hogy menten kiesik :D
Most a 27. hétben is képes ugyanezt produkálni a kislányom. S örülök ha csak apró hullámzó érzés van és nem olyan, mintha belém rúgnának.
Ő végig odalent rúgdosott, vagy olyan ideget nyomott, ami azt az érzést keltette, hogy odalent matatnak.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam hogy ez normális … Igen énis hasonlót érzek mintha matatnának ott..
Ha ez teljesen normális akkor így nem aggódom 😊
szept. 11. 12:43
3/3 anonim válasza:
Én is úgy éreztem sokszor, mintha ott matatna a hüvelyemben a kisfiam. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!