Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhessen a párom több...

Ha terhessen a párom több alkalommal is belém élvez, abból nem lehet semmi baj?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a 9 hónap alatt.

Vagy másoknál is így van?

szept. 10. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a dokiddal beszéld meg, hogy esetedben szabad-e. Ha probléma mentes a terhességed és zárt a méhszájad akkor általában szabad és nem gond hogy elmegy benned ☺️
szept. 10. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Mi baj lehetne, ha zárt a méhszáj? A baba mi által fogant? Semmi baja nem lesz tőle! Te jó ég!
szept. 10. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan legyetek együtt terheSen is. Kivéve, ha az orvos az ellenkezőjét kéri, például nyitva van a méhszáj.

Rengetegen vannak együtt terhesség alatt is, persze. Nem lesz belőle gond (kivéve a fenti orvosi eset).

Boldog babavárást neked!

szept. 10. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Ha az együttlét nem ellenjavalt, akkor csak nyugodtan csináljátok (kivéve ha valamelyikőtöknek kellemetlen, nekem pl. nagyon érzékeny lett a hüvelyem már a terhesség elejétől).

De ha probléma van, akkor sem igazán azzal kell vigyázni, hogy ne élvezzen beléd, hanem akkor már maga a behatolás vagy egyáltalán az orgazmus (nálad 😀) szokott tiltva lenni.

szept. 10. 13:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat ☺
szept. 10. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Belém is belémélvezett az ember, nem volt gond
szept. 24. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Terhes a párod? Mert azt írtad, hogy terhesen a párom..

De akkor hogy élvezhet beléd? Már bocsi de kicsit furán írtad le.

nov. 6. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!