Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhesen normális,...

16 hetes terhesen normális, hogy éjszakánként 6-10 alkalommal felkelek pisilni? A vizeletvizsgálat nem mutatott ki fertőzést.

Figyelt kérdés
Akinek hasonló tapasztalatai vannak, nektek javult idővel?

2024. aug. 21. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Szeritem még nyáron is sok
2024. aug. 21. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyre rosszabb lett, vége felé volt az 15 is és el is aludtam a wc-n.
2024. aug. 21. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy normalis.
2024. aug. 21. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:

En azt vettem eszre hogy 2 orankent ebredtem pisilni. Minden pisilesnel ittam 2 kortyot es 2 ora mulva kb annyit is pisilek..

Nekem 2 ora kell hozza hogy korbe erjen

2024. aug. 21. 11:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Én az elejétől keltem mindkét terhességemnél legalább 2-3-szor. Most a második végén járok és egyre rosszabb. Az a durva, hogyha felocsúdok álmomból, még meg sem érzem az ingert, már zsigerből jön, hogy indulok pisilni is. :D

Nekem az első szülés után hatalmas élmény volt, hogy végre úgy igazán jólesően kitudtam pisilni magam és nem éreztem 3 perc múlva megint úgy, hogy igazából megint tudnék... :D

2024. aug. 21. 12:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban :D Szintén 16 hkm 😂
2024. aug. 21. 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze , Normalis !
2024. aug. 23. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!