Milyen legyen a kismami fazonja? Ti mire szavaztok?
Ha teljesen csupasz ott lent, az nem ciki?
De a bozont is az, nem?
Ez egyáltalán nem igaz,hogy egy borotvát használnak több nőn,nem tudom kitől halottad ezt a mesét.Az a borotva amit ott használnak amúgysem lehet többször alkalmazni mert elkopik,hiába bitang erős a pengéje,csak egyszerre jó.Gondolom kitaláltad honnan tudom.
Amúgy meg,lehet egy nőgyógyászt nem zavar,de sajnos a nővérkék nagy része rossz szemmel nézi azt aki dzsungellel megy be szülni.Szörnyű,mert ez (is) a dolga,de mégis.
Én is mindig is pucira borotváltam. Nagy hassal, már nagyon nehezen megy, csak tükörrel, 30 percbe telik, de nrm szeretem ha szőrös.
31hkm
En csak a bikini vonalat rakom rendbe és lenyírom a hosszát rovidre. Az igaz, hogy szulés elott leborotválom otthon, hogy ne a korházban kelljen. Szerintem a dokinál nem ciki, ha szoros, mert ez a természetes és o ehhez van szokva. Hallottam már olyat is, hogy a doki megszolta a kismamát, hogy az valamiért ott van és irritáciot okozhat a borotválás.
31 hkm
Sziasztok Csajok!
Nekem általában (90%) csupasz, nem vagyok egy szőrös típus, ezért a fazonok nem állnak jól... :)
Az első bébinél engem is a férj borotvált meg, hogy ne odabent kelljen.
Most épp elhanyagolt... De jövőhéten megyek UH-ra, és ezért gondolkodtam rajta. De nem csak kismamiként gondolkodtam el ezen, hanem egyébként is, ha mentem nődokihoz.
Na majd valamit kitalálok :)
Köszi a tippeket, és további szép babavárást!
ja, most leszek majd 6 hetes még csak, első látogatás lesz a dokinál, már nagyon izgulok :) kell nekünk az a tesó :)
Az elsőnél nekem is a férj borotválta le pont szülés előtt pár nappal, pedig előbb jött 2 héttel.
Szerencsénk volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!