Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Befesthetem szerintetek a...

Befesthetem szerintetek a hajam? 6 hetes vagyok

Figyelt kérdés

Már kb 2 hete is festettem egyszer de eléggé ledobta a festéket a hajam mert világosról lett befestve közép barnára. Elég szürkés undorító színe van most a hajamnak...be festhetem szerintetek ? nem ártok vele ?

Van valami kíméletes festék amit érdemesebb lenne használni ?

Köszönöm előre is

2010. nov. 3. 08:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az én dokim szerint nem szabad terhesség alatt hajat festeni. Pedig amúgy nem egy "prűd alak", elég lazán kezeli a dolgokat.
2010. nov. 3. 08:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Talán a Henna.
2010. nov. 3. 08:09
 3/13 anonim ***** válasza:

Én végig festettem a hajamat szőkére. 6 hetente...

9 hónapos egészséges baba anyukája

2010. nov. 3. 08:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Én az első 13 hétben egyáltalán nem festettem. Utána igen, kb. 6-8 hetente.
2010. nov. 3. 08:26
 5/13 anonim ***** válasza:

Én is festettem végig, semmibbajunk nem lett!

Palette xxl, vagy londacolor, eggyel sötétebbet válassz mint amilyen színűt szeretnél, 40 percig hagyd rajta, akkor befogja, szerintem befestheted!

2010. nov. 3. 08:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Az első 12 hétben nem ajánlják. Én tartós, ammóniamentes hajszinezőt használtam. nem vagyok paraanya, de a nőgyógyászom mondta, hogy inkább ne használjak tartós hajfestéket. Ma már annyi más megoldás létezik.

Ha mégis fested, akkor jól szellőző helyen csináld.Fodrásznak pedig mindenképpen jelezd, hogy várandós vagy.

2010. nov. 3. 09:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Én most 11 hetes vagyok,eddig nem festettem,majd a 2.trimeszterben esetleg,akkor is csak Loreal ammóniamentessel,de lehet hagyom a francba az egészet :)
2010. nov. 3. 09:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen,én is festettem végig az egész terhesség alatt szökére.

És szerintem is eggyel sötétebb szint vegyél,mint amilyet szeretnél,a Casting hajfesték ammóniamentes,és nagyon szép szinek vannak benne.

2010. nov. 3. 12:10
 9/13 anonim ***** válasza:
A nagynéném mesterfodrász...NEM AJÁNLJA! Nemrégen kérdeztem én is meg tőle,mert én is be akartam,11 hetes vagyok.A Hugom is annak tanul,Ők azt tanulják,nem árt a babának..szerintem szíve joga mindenkinek eldönteni! Én arra döntöttem,megvárom a 4.hónapot,és utána valami kímélőbbel csak befestetem.Mert jelenleg is úgy festek mint egy csöves,ezzel a lenőtt hajjal. :D
2010. nov. 3. 12:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Előző:

Egyáltalán nem ajánlja?Vagy csak az első trimeszterben?

2010. nov. 3. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!