Lehet terhesen kovásszal készült kenyeret enni?
Ne hallgass az itteni sötétben élőkre.
A kovász nem más, mint gomba fajta és mint ilyen vannak toxikus melléktermékei. Persze, a felnőttre ez ártalmatlan, de attól még a szervezetbe bejut és onnan aztán szétterjed a testben, így a magzatot is eléri...
Utolsó, az életsző is gombafajta. Meg a kefirben is gombák vannak, a joghurtban pedig baktériumok. A kovászos uborkában szintén gombák, a savanyú káposztában pedig baktériumok. A bélrendszeredben meg sok-sok baktérium él csak úgy, magától. Meg a bőrödön. Meg úgy mindenütt, ami körülvesz. Az ún. "vadkovász" az a levegőben élő gombákból keletkezik, azért elég csak a lisztet és a vizet összekeverni és ott hagyni kicsit a levegőn "szellőzni". Ha ezt belélegzed (márpedig belélegzed, mert a levegőben terjeng), akkor is ugyanúgy beléd kerül, mintha megeszed.
Kérlek, ne legyél ennyire ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!