Az normális, ha rossz érzést vált ki belőlem a terhesség?
Nem tudom miért, de mindig elkap a rossz érzés, amikor terhes nőt látok pl. az utcán, mert sajnálom őket, hogy olyan nagy terhet kell cipelniük, és megijeszt a tudat, hogy egy másik élőlény növekszik bennük, aki az összes tápanyagot elszívja előlük. Eleve a nagy has is taszító látvány számomra.
Nem tehetek róla, de egyszerűen így érzek, pedig nagyon szeretnék majd gyereket.
Fog ez valaha változni? Pár év múlva más szemszögből fogom látni ezt az egészet?
12-es, de jó, hogy pozitív tapasztalatot is lehet olvasni, és nemcsak a horrorsztorikat. 🥺
Az biztos, hogy nem mindenki éli meg rosszul, szóval a terhességről nem lehet csak úgy kijelenteni, hogy jó vagy rossz, mert mindenkinek másmilyen.
Egyébként én is remélem, hogy csak most látom rosszul ezt a témát, és változni fog. :)
13-as, köszönöm, hogy biztatsz! 🤗
Most lehet idiótának nézni, de esküszöm olyan bombának éreztem magam terhesség alatt mikor már kerekedett a pocakom. Rááaádsul valahogy energikusnak, boldognak éreztem magam (Jó az elején hánytam, de onnantól, hogy mozgott a kicsi, tényleg mintha új feljavított testem lett volna).
Én a szülés napján is dolgoztam, bicikliztem. Nem azért mert egy mártír hős vagyok, hanem tényleg ilyen jól éreztem magam.
Előtte amúgy én sem láttam ebben semmi szépet, vagy extrát a terheségben.
18-as, oh, sajnálom, remélem hogy hamar elhalványulnak majd a rossz emlékek. Sajnos Magyarországon rengeteg traumatikus szülés van, hála a rettentően kedves kórházi személyzetnek és a beavatkozásoknak. 🫠
Nem csoda, ha egyre többen akarnak már magánban szülni, mert az sokkal biztonságosabb, és talán a személyzet sem olyan bunkó, mint az állami kórházakban. Csak hát igen, ha valaki magánban szeretne szülni, akkor annak össze kell gyűjtenie pár milliót, mert nem ingyenes.
19-es, dehogy nézünk idiótának, inkább nagyon is örülök neki, hogy még vannak, akik szeretnek terhes lenni. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!