Ma vagyok 39+1napos kismama. Szilveszter óta egyáltalán nem dohányoztam, ma találtam egy heetset a régi táskámban, és annyira megkívántam hogy elszívtam. Lehet ebből baja a kisbabámnak így hogy nagyon a vége fele járok?
#10! Te már kombinálsz. Nem tudhatod, hogy rágyújt-e még. A kérdés most egy szál volt. Te pedig azt kérdezted, honnan tudjuk, hogy nem árt az az EGY SZÁL. Én arra írtam választ. Túl sok itt a jósnő.
Abszolút nem dohányoztam a terhességem alatt, azóta sem.
Előtte napi 1 doboz nem volt elég.
Miután megszültem a méhlepényt az orvosom nem akarta elhinni hogy nem dohányoztam a terhességem alatt, olyan állapotban volt...szóval 1 rohadt szál cigarettát sem kell elszívni terhesség alatt
Próbálom megérteni, de nem értem ezeket az "utólag agyalok, hogy úristen, mit tettem" kismamákat.
Kibírod az egész terhesség alatt, de jaj, megkívántam. Akaraterő nincs? Esküszöm, jobban megértem, ha valaki frissen leszokóban esik vissza. De nagyterhesen, 9 hónapja leszokva...
Meg ez a sosem szedtem Frontint, nem is nekem lett felírva, de meglátom, és beszedem... ilyen kérdés is volt nemrég.
Dehogy lesz baja.
39+5 naposan műtétre készültünk, (PCS), férjem lent dohányzott a kórház előtt, lementem hozzá, és a fél szál cigijet elszivtam. Ideges voltam, nem esett jól, de mégis nyugodt lettem tőle. (🤣)
Azóta sem gyújtottam rá pedig már 5 éve volt. Több a levegőben a szenny mint 1 cigiben. Viszont próbálj meg nem visszaszokni rá. 1 szál után nehezen álljak meg. És
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!