Kismamák, ti hanyadik hétben jártok? Szerintetek mikor érdemes beszerezni a picurnak a szükséges dolgokat? Ruhák, kiságy, babakocsi stb...?
40.-ben. :)
Szerintem folyamatában érdemes. Mi úgy a huszadiktól kezdtük anno a nagyobbnál, figyeltük az akciókat és mindent akkor vettünk meg, amikor éppen volt rá valami. Most itt nem első sorban a pelenkára gondolok pl., hanem mondjuk a bútorokra, matracra, légzésfigyelőre, babakocsira, hordozóra, szóval a nagyobb tételekre.
Jó volt így, mert spóroltunk is és nem egyszerre volt nagyobb kiadás. Plusz idő közben mindig jött egy-egy öntudatra ébredt ismerős is, hogy ő adna ezt azt, ami nekik már nem kell, így nem nagy lettek duplikált cuccok.
Ma vagyok 9 hetes. Első babánál a 30.hétig szereztünk be mindent, kb mikortól biztosra tudtuk a nemét. 18. héttől kezdtünk vásárolgatni. Örültem is, hogy addigra megvoltunk, mert 30.héttől már nehezebben viseltem a boltba járkálást, nagyon hamar elfáradtam.
Most a férjem már megvette volna előző héten a babakocsit, csk mert akciós volt, de én a 12.heti genetikai előtt nem szeretnék semmit sem megvenni... nem vagyok babonás, de valahogy így érzek, utána ráérünk.
Mi is amikor akciós volt vahy marketplace-en talaltam valamit.
Ruhákat folyamatosan, ahogy lattam valamit, ami teszik.
A babakocsit 15.het körül, akkor volt akciós, 34.hétre minden megvolt.
Köszönöm szépen mindannyiótoknak a választ. Akkor már én is elkezdheten beszerezni a dolgokat.💖
25 hetes km
8# köszönöm 💖 nektek is, miután túl lesztek a 2. genetikai ultrahangon.
#9 igen, abszolút így lesz, a téli ruhákat nyáron vagy most érdemes megvásárolni. Mert akkor tuti dupla áron lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!