Valaki barnázott enyhén amikor megtudta hogy terhes?
Van aki igen, és normalis .
Van aki nem.
Van aki igen és bajt jelenthet .
Minden nő más , minden test más , ahogy minden terhesség is.
10 hetes körül.
Nem jelentett problémát.
Az elsőnél a barnázás miatt csináltam tesztet, ő nem fejlődött jól, missed ab lett a 8. hét körül.
A fiammal a 7-8. hét körül volt barnázás, ott végül nem volt gond.
(Progeszteront mindkettőnél kaptam, az elsőnél szájon át, a másodiknál hüvelyi úton, már a pozitív teszt után egyből.)
Nekem nem tudom, hogy pintosan mikor volt barnázás, de az biztos, hogy össze-vissza. (3. vagyok)
Én úgy értelmezem, hogy a többieknek is hasonló volt, a 10. hét pl. valószínűleg sehogysem jön ki a menstruáció idejére.
Off: ha engem kérdezel, akkor ez az "emlékszik a szervezet" csak egy téves hiedelem. Egyrészt a szervezet nem emlékezetből csinálja dolgokat, hanem hormonok hatására, terhesen pedig más hormonok termelődnek, mint nem terhesen.
Ebből kifolyólag a vérzés terhesen sosem normális, főleg hogy a menstruáció a méhnyálkahártya leválása, ami terhességgel összeegyeztethetetlen, hisz oda ágyazódik be a zigóta.
Szóval az, hogy valaki pont akkor vérzik, mikor meg kellene jönnie, az leginkább véletlen (velem is ez volt az elsőnél, de nem volt pontos a ciklusom, szóval így először hihettem menstruációnak, hiába nem az volt).
Igen. Teszteltem délután az aktuális menzesz napján (bulizni mentünk és tudni akartam, hogy ihatok-e egy sört vagy inkább ne) pozitív lett. Este barnáztam, aztán elmúlt. 2 héttel később 6+2-nél hajnalban erősebben barnáztam, ügyelet, szívhang is volt, elküldött egy marha kedves doki, hogy "menjen haza, vetéljen el csendben!". Még aznap jelenés a saját dokimnál, aki progeszteront írt és szigorú fekvésre intett és táppénz.
Itt szuszog mellettem a ma 6 hónapos gyönyörű kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!