Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, nektek mikor kezdett...

Kismamák, nektek mikor kezdett el látszódni a pocakotok? Az igaz, hogy a második terhességnél előbb meg latszódik?☺

Figyelt kérdés
2024. aug. 24. 12:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem az első sokkal hamarabb látszott mint a második. Sőt a másodiknál nem is kellett vennem most nyáron terhesnadrágot, mert végig jók voltak azok a lenge nadrágok amiket terhesség előtt hordtam.
2024. aug. 24. 19:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Én első babát várom, ducin, szerintem 20 hetesen csak még kövérebbnek látszom, de azért volt már olyan aki észre vette a babát. Amúgy tudtommal nagyon sokmindentől függ hogy mikor is látszik majd az az igazi terhes poci (hanyadik baba, testalkat beleértve súly, magasság és ha jól tudom csípő méret is!, hol tapadt meg a baba és hogy mekkora a hasizmod). Jah és az öltözködésed is befolyásolja hogy mennyire feltűnő 😉
aug. 27. 08:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!