Akor lehetek ennyi hetes?
Sziasztok az utolsó menstruációm dátuma 2023.10.21
Viszont így már megszültem volna nagyon rendszertelen a menstruációm volt hogy 1 évig se volt (PCOS miatt)
Januárban derült ki, hogy terhes vagyok 12.hetes uh szerint most 34 hetes vagyok és 10.04 re írtak ki viszont azóta 1-2 hét eltérés mindig van az uhn mármint hogy 1-2 héttel kisebb azt olvastam, hogy a 12 hetes uhra kell adni egyébként a szülés időpontját nem változatta meg az orvos csak annyit mondott, hogy a jó isten se tudja mikor fogok szülni
Mennyire adjak a 12 hetes uhra?
Én is azt tudom mondani mint az első hozzászóló... A 12.heti uh-nak kell hinni mert utána már nem egyformán fejlődnek a magzatok. Kezd megmutatkozni a genetika ezáltal lehet kisebb is meg nagyobb is egy-két héttel. Én pl. Amikor voltam a 30.heti uh-n (30+5naposan), akkor azt mondták hogy a méretei alapján már
legalább 32hetesnek felel meg,de nem írtak át semmit..a doki is rögtön mondta, hogy ez már a genetika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!