Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes, ha nem érzem úgy?

Lehetek terhes, ha nem érzem úgy?

Figyelt kérdés
Elmaradt mensi alapján 6+0 lehetek. Eleinte volt mellfeszülés meg fáradtság. Most semmit se érzek. Nagyon is tervezett baba lenne, vágyom is rá. De olyan erős bennem az, hogy biztos nem sikerült, hogy lelkiismeretfurdalásom van. Nem tudok aludni. Vizsgálat egy hét múlva lesz. Borzasztó rosszul érzem magam emiatt, hogy úgy érzem nincs rendben a dolog. Más is volt így? Sikerült a terhesség?
2024. aug. 20. 00:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Teszt?
2024. aug. 20. 01:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én elég sokáig nem éreztem magam terhesnek. Most így a 26. hét környékén mikor rúgdos elkell hinnem.
2024. aug. 20. 07:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
16 hetes vagyok, és még most sem érzem magam terhesnek. Mondjuk a hasam már nől, de ennyi :D Néha ránézek dopplerrel, mert a mellsőfali lepény miatt még a mozgását sem érzem :D Az elsőt a 15. héten már éreztem hátsófali lepénnyel.
2024. aug. 20. 07:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Legalább egy tesztet csináltál? 😅

Lehet csak kimaradt 1 mensid és terhes sem vagy.

Amúgy egyik terhességemnél sem éreztem semmit 6 hetesen. 7hetesen kezdtem el hányni mind a 2nél

2024. aug. 20. 08:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Elsővel 7.héttől voltak tüneteim, másodikkal 18.héttől.

Teszt már kimutatná, ha csinálnál, ami nem lenne hülyeség. Holnap már tudsz venni, és már napközben is megcsinálhatod.

2024. aug. 20. 09:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Persze, hogy csináltam. Pozitív. Orvoshoz is van időpontom. Csak nagyon negatívan látom a világot, ami aggaszt.
2024. aug. 20. 10:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Van már egy kisfiam, semmi tünetem nem volt, a harmadik trimeszterben jött csak a sav😅

Most sincs máskepp :)

7 hkm

2024. aug. 20. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Pozitív a teszted, babát vársz. Gratulálok. Tudom nehéz, de próbálj kicsit megnyugodni.
2024. aug. 20. 13:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg progeszteron van ilyenkor benned, emiatt a depresszív es negatív gondolkodás. 12. Hèt után ez a hormonszint megszűnik ilyen formában, jobb lesz. ;)
szept. 1. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!