Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez a tesz pozitív?

Szerintetek ez a tesz pozitív?

Figyelt kérdés

Még van pár napom a menstruációig, ma délután csináltam tesztet és szerintem pozitív, viszont van rajta egy árnyék is. A teszt vonal kb 3 percel a teszt készítése után már látszott. Csináltam még egyet de az teljesen negatív.

[link]

[link]

aug. 19. 18:50
 1/7 A kérdező kommentje:

Nem működik a link sajnos. Itt egy másik

[link]

[link]

aug. 19. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Én csak a mostanában említettek miatt mondom, hogy ez egyáltalán nem biztos, hogy pozi. Ez a fajta CB teszt szinte mindig ilyen. Csinálj egy predictor earlyt vagy egy facelle tesztet. Ha nem olvastam volna mostanában rosszat róla, azt mondtam volna, hogy pozi...

Drukkolok, hogy még is baba legyen a dologban. Egy másik teszt majd eldönti :)

aug. 19. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Nekem sokkal vastagabb volt a csík amikor pozitív volt. Predictor tesztet vegyél nekem 12dpo-n már pozitív volt az is :)
aug. 19. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Ha az utánna lévő teszt negatív lett akkor az első is negatívnak vehető ugyanis ha ez pozitív lenne akkor a másik teszt is az lenne ha ugyan ezzel a fajta tesztel teszteltél mind a kétszer.
aug. 19. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

Ha pozitív,akkor vastag a második vonal. Ez a teszt kb mindig ilyen,amikor negatív. Nagyon megbízhatatlan teszt lett.

Én is a Predit v facellét javaslom!

aug. 19. 23:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Csinalj masik fajtat! Hatha az egyertelmubb
aug. 20. 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Amugy akik leírták,hogy a Cb mindig ilyen,azokat miért pontozták le? 😀

Két év alatt rengeteg ilyen tesztem volt nekem is.

Ettől független hátha a kérdezőnek tényleg babát mutat,és megy is a drukk! ♥️

Ettől függetlenül a CB teszt megbízhatatlan,a digitális tesztje,ami jó.

aug. 21. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!