Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma ablakot pucoltam és elestem...

Ma ablakot pucoltam és elestem létrával, beütöttem magam.8 hónapos terhes vagyok. Ugye nem lehet semmi baj? Menjek el orvoshoz?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat! 25N
2010. nov. 2. 12:38
1 2
 11/15 anonim válasza:

Menj orvoshoz.

De én biztos nem léráznék.

Ha takaríthatnékod van biztos találnál mást mint az ablak pucolás.. Az már nem neked való elfoglaltság.

2010. nov. 2. 12:48
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
Ne haragudj, nem vagy normális. Takarítani a földön is lehet, nem csak létrán, 8 hónaposan. Már rég be kellett volna menned a kórházba.
2010. nov. 2. 12:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Na az rohadt ablak nem er annyit hogy leessel miatta. Hadd legyen csak koszos, majd akinek nem tetszik, az pucolja meg maganak.
2010. nov. 2. 12:59
 14/15 anonim ***** válasza:
88%

Olyasmiket írtok, aminek nem veszi hasznát.Ha előre tudta volna, hogy leesik, biztos nem mászik fel.Sőt merem kockáztatni, hogy nagyon bánja már...de legközelebb biztos nem követ el ilyen, vagy hasonló hibát.

Megtörtént, ez van-bízz benne, hogy nem lesz baj, mert mit tudsz tenni.

A 12:43-as válasz írójának üzenném, hogy kölyke az állatnak van.Az ember, bár főemlős az utódját gyereknek hívják.Nem túl szép stílusban mondtad el a véleményedet, főleg, mert hidd el, nem szándékosan akart magában vagy a gyermekben kárt tenni.

Jobbulást a kérdezőnek, remélem nem lesz baj.

2010. nov. 2. 13:48
 15/15 anonim ***** válasza:
mit mondott a doki,minden rendben?
2010. nov. 2. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!