Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha majdnem 19 hetesen egy...

Ha majdnem 19 hetesen egy kilót híztam (nem a kezdeti súlyomhoz képest hanem a terhesség alatti minimális, de legalább pár napig megtartott súlyomhoz képest) akkor ugye nagy hízásra kell számítani a terhesség végére? Valahogy ki lehet ezt számolni?

Figyelt kérdés

2024. aug. 16. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nem lehet kiszámítani.Első terhességem alatt összesen 5 kilót híztam.Most 30hetesen járok 2kilónál.
2024. aug. 16. 10:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez szomorú, túlsúly miatt elég szigorú határok vannak és olyan jó lenne látni hogy még minden rendben van-e vagy tovább kell "javítani" a diétát
2024. aug. 16. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Jól értem a kérdést, hogy mondjuk 4 nap után hirtelen 1kg ment fel?

A hirtelen hízás mikor ilyen 1kg megy fel egyik napról a másikra főleg vízből áll. Azt kell végiggondolni ilyenkor mi olyat ettél ami köti a vizet a szervezetedbe. Sok szénhidrát, sósabb étel ilyenek.

Ha hajlamos vagy a vízesedésre akkor több fehérjét és kevesebb szénhidrátot azt is egészségesebb fajtát kell bevinni.

2024. aug. 16. 11:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, majdnem egy kiló most jött fel... De a teljes hízásom is csak picivel több ennél. De az tény, tegnap az átlagoshoz képest elég kevés fehérjét ettem, remélem ez a baj 😣.
2024. aug. 16. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Én őszintén nem értem sem a problémát és még csak a logikát sem, hogy milyen színű nagy hízást vársz.

Eddig nem híztál, igazából nem is nagyon kellett. Most feljött egy kiló. Ami lehet víz, vagy nem voltál wc-n vagy bármi.

Szerintem nincs okod aggódni.

2024. aug. 16. 14:38
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 hát mivel az én kezdő testsúlyom mellett maximum 5- 9 kiló az ideális súlygyarapodás ezért egész egyszerűen szeretném tudni ha most 1kilónál járok akkor van-e esélyem tartani vagy tovább kell szigorítani az étkezésemen. De sehol sem találok olyan kalkulátort ami nem csak a terhesség előtti súlyt veszi figyelembe, de 99%ban az ideális BMIre kalkulálnak ahol hétre pontosan le van bontva de nekem nem az kell!!! Így sötétben tapogatózom
2024. aug. 16. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Terhesseg nelkul is ingadozott a sulyom 1-2 kilokat... Sok fugg attol mennyit ettel ittal pisiltel kakiltal. ..
2024. aug. 16. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!