Szerintetek van még esély, hogy jól alakuljon?
Múlt héten voltam először dokinál, akkor 5 hetesre saccolta a terhességet. Volt petezsák és szikhólyag is. Embrió sejthető. Visszarendelt 1 héttel később, ami kedden volt. 2 mm-es embrió, viszont szívhang nincs. Nem kecsegtetett túl sok jóval, mert hogy szerinte már kéne lennie szívhangnak, mert a petezsák is nagyobb, jövő hétfőn megyek újra, de mondta, hogy ez valószínű missed ab.
Igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy volt esetleg valaki hasonló helyzetben és pozitív lett a vége?
Július 1-jén volt pozitív az ovulációs tesztem, 16-án 2-3+ volt a digitális teszt.
Lányommal hat hetesen nekem nem volt még szivhang.
Egy héttel később már volt.
2, igen, fiammal már okosabb voltam én is
8.heten mentem csak orvoshoz.
Megspórolt ám magamnak egy csomó idegeskedest.
A megadott dátumok alapján elengedném, mert lassan 7 hetesnek kéne lenned, amihez ezek a méretek kicsik.
Abban reménykedhetsz, hogy később fogant.
Lombikos vagyok így a nulladik pillanattól végigkövettük az embrió fejlődését.
5 hetesen szabályos 11 mm-es petezsák
A 6 hetes papíromat nem találom de arra emlékszem, hogy 1-2 mm-es embrió volt szívcsőpulzálással.
7 hetesen Uterusban norm petezsákban egy 9 mm embrio látható. Jó szívműködés. Szikhólyag látható.
4 nappal később már 13 mm-es volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!