Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek van még esély,...

Szerintetek van még esély, hogy jól alakuljon?

Figyelt kérdés

Múlt héten voltam először dokinál, akkor 5 hetesre saccolta a terhességet. Volt petezsák és szikhólyag is. Embrió sejthető. Visszarendelt 1 héttel később, ami kedden volt. 2 mm-es embrió, viszont szívhang nincs. Nem kecsegtetett túl sok jóval, mert hogy szerinte már kéne lennie szívhangnak, mert a petezsák is nagyobb, jövő hétfőn megyek újra, de mondta, hogy ez valószínű missed ab.

Igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy volt esetleg valaki hasonló helyzetben és pozitív lett a vége?

Július 1-jén volt pozitív az ovulációs tesztem, 16-án 2-3+ volt a digitális teszt.

aug. 9. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lányommal hat hetesen nekem nem volt még szivhang.

Egy héttel később már volt.

aug. 9. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Na pont az ilyenek miatt nincs semmi értelme 7-8 hetes terhesség előtt orvoshoz rohangálni.
aug. 9. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

2, igen, fiammal már okosabb voltam én is

8.heten mentem csak orvoshoz.

Megspórolt ám magamnak egy csomó idegeskedest.

aug. 9. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A megadott dátumok alapján elengedném, mert lassan 7 hetesnek kéne lenned, amihez ezek a méretek kicsik.

Abban reménykedhetsz, hogy később fogant.

Lombikos vagyok így a nulladik pillanattól végigkövettük az embrió fejlődését.

5 hetesen szabályos 11 mm-es petezsák

A 6 hetes papíromat nem találom de arra emlékszem, hogy 1-2 mm-es embrió volt szívcsőpulzálással.

7 hetesen Uterusban norm petezsákban egy 9 mm embrio látható. Jó szívműködés. Szikhólyag látható.

4 nappal később már 13 mm-es volt.

aug. 9. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Probalj meg pozitiv lenni, es HINNI! Mast nem tehetsz! Kivanom, hogy hetfon minden jol alakuljon
aug. 9. 22:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi van veled azóta?
szept. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!