Stadalax terhesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos 35 hetes terhesként utolért a székrekedés..

Eddig aszaltszilvával próbálkoztam az orvos javaslatára, de sajnos nem használt.

A védőnőm ajánlotta a Dulcosoftot, viszont csak holnap tudok venni, sőt csak holnap délután/kora este fele tudnék belőle szerezni mert sajnos a nagy pocakom miatt a kocsiba se férek be hogy vezessek, így csak akkor lenne ha párom hazaér munkából..

Viszont van itthon Stadalax ami anno nekem kb 10 óra alatt segített. Olvastam neten róla hogy nincs túl sok információjuk ezzel kapcsolatban terhesség alatt.

A védőnőmet, orvosomat nem csesztetném így késő este ezért érdeklődök hátha valaki vett már be belőle terhesség alatt.

Nyílván holnap beszereznénk a Dulcosoftot, csak addig ha lehet, bevennék egy Stadalaxot, mert már érzékeny a hasam, feszít..nagyon rossz már.:/

Köszi szépen a válaszokat!

2024. aug. 8. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Remelem, bevetted.
2024. aug. 9. 06:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerencsére pár órán belül jobb lett a helyzet.
2024. aug. 11. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!