31x10 mm hematóma, petezsák felett?
Figyelt kérdés
sziasztok! tudom, hogy attól hogy mással mi történt, nem lehet tudni,hogy velem mi fog történni, de szeretnék tapasztalatokat olvasni. 8hét 4 napos terhes vagyok, előtte a 6héten voltam uh-n akkor minden rendben volt. Ma viszont találtak egy 31x10mm-es hematomat, a petezsák fölött, fekvés, progeszteron. Tudom hogy többet nem tehetek,vérzés barnázás egyelőre nincs, kisebb szurkálásokat érzek az elmúlt 1-2 napban erősebben mint eddig. Ki mit tudna erre mondani, olyan jó lenne pár megnyugtató szó. Tudom, hogy pont rossz helyen van, ha ürül, sodorhatja a babámat.:( Mik a számok, mik az esélyek? Köszönöm szépen előre is annak aki ír. Aki kötekedne, ne is pazarolja az idejét,nem vagyok rá kiváncsi az aggodalmaim közepette, gondolom ez érthető. Köszi csajok!❤️aug. 8. 16:21
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt, mindenféle vérzés, barnazas nélkül felszívódott.
Már nem emlékszem milyen nagy volt, csak arra, hogy az orvos azt mondta, hogy közepes méretű.
Nem tudsz mást csinálni, csak pihenni, és bizakodni, hogy nem lesz baj.
2/2 anonim válasza:
Nekem 7 hetesen volt ekkora hematómám, akkor fakadt ki, szóval vastagságra már laposabbnak látták az uh-n. Addig a létezéséről sem tudtunk. Annyi vér távozott akkor, hogy azt hittem, elvetéltem.
Szerencsére nem volt baj, és 2 nappal később a hematóma távozott belőlem.
Az embriónak nem lett baja, másfél éves kiskrapek. 🙂 pedig mikor véreztem, 1% esélyt nem adtam annak, hogy ez csak hematóma, és minden oké.
1 hét után mentünk vissza, már nyoma sem volt. Én is szigorúan pihentem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!