Pár percenként kis időre keményedik a pocakom. Baj lehet vagy “csak” készül a testem a szülésre?
34+5 hetes terhes vagyok.
Ma a hűvösebb idő miatt kicsit több mindent csináltam itthon, mint az elmúlt hetekben. ( takarítás, pakolászás )
Most így estére elkezdett kicsit keményedni a hasam, de csak abból veszem észre hogy óvatosan megnyomkodom és látom hogy a bőrt mennyire tudom megnyomni.
Kimondottan azt nem érzem hogy huuu de keményedne.
Viszont pár percig keményebb, majd pár percig semmi és kezdődik elölről.
Szerencsére fájást, görcsölést vagy bármi hasonlót nem érzek. Tényleg csak látványra tudom megkülönböztetni hogy mikor kemény.
A baba ugyan úgy mozgolódik, úgy érzem nincs baja.
Kérdésem az lenne hogy ez valami előjel hogy lassan elindulna a törpe vagy esetleg “csak” készül a testem a szülésre vagy a több mozgás okozza és pihenjek?
Köszönöm előre is! :)
"Szerencsére fájást, görcsölést vagy bármi hasonlót nem érzek. Tényleg csak látványra tudom megkülönböztetni hogy mikor kemény."
Ez a lényeg, addig aggodalomra nincs ok.
Nekem is volt, mindnél.
(Előjelnek sem mondanám, a második 41 hétre született, a harmadikat indították 40+2-nél.)
Rendben:)
Köszönöm szépen a válaszodat!:)
#1 vagyok, mi van veletek azóta, meddig húztad ki?
(Én most 33 hetes vagyok, és ismét egyre gyakoribb már.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!