32 hetes vagyok, és elég gyakran keményedik a pocakom! Nappal kb 10-12 alkalommal, az esti órákban 10 percenként, és tart 1 percig! Mi lehet ez? Hamarabb fog jönni a baba?
Pont az alattad kérdező vagyok. A magneB6 kevés. Én is sokat keményedek, a dokim azt mondta hogy napi 1000mg a max amit vegyek be, az a Béres Magnéziumból 3db vagy a MagneB6 Extra-ból 10 db. Emeld az adagod nyugodtan, a 3X2 nagyon kevés annak aki keményedik sokat! Túladagolni nem lehet, max ha egy nap többet szedsz be másnap kicsit meghajt. :)
Pihenj sokat és azért mond a dokinak is de mindenképp emeld a magnéziumot!
Minden jót és boldog babavárást!
Szintén 32 hetes kismami (okt 6-ra vagyok kiírva)
Még mindig én :)
A szeméremcsontom kb a 25. héttől fáj. Ez normális, tágul a medencénk. Van hogy fel sem tudok állni és az első pár lépés is fájdalmas, főleg ha sokat mozogtam előtte.
Azt hiszem most már mindenre válaszoltam amire tudtam :)
Ilyenkor azt szokták javasolni, hogy pihenj le kényelmesen. Ha lehet a lábaidat is póckold fel és igyál meg egymás után 2-3 pohár vizet (esetleg a magnéziummal együtt, amit javasolt a doktor). A pocak keményedni kezdhet, ha kevés a folyadékbevitel, vagy ilyen meleg nyári napon gyorsan kiszikkadtunk, ezért a nőgyógyászok leggyakoribb kérdése az szokott lenni, hogy elég folyadékot iszik a kismam?
Küldök nektek egy linket azokkal a jelekkel, amiknek nem örül a kismama 37. hét előtt, de érdemes tudni a teendőket. Remélem, hogy segít és nagyon szurkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!