5 honapos vagyok,ès nem èrzem hogy rugjon valami problèma van?
Figyelt kérdés
aug. 3. 13:36
1/7 anonim válasza:
Igen, probléma van. Nem tudsz értelmesen írni.
2/7 anonim válasza:
Én bőven a 20. hét után éreztem először, mondjuk nekem mellső falon tapadt a lepény. Tiéd milyen?
Biztos, hogy nem érzed amúgy? Nem lehet, hogy csak nem azt érzed, amit vársz? 🙂
Nekem olyan volt, mintha ugrálna egy ideg, egeszen lenn, majdnem a szeméremcsontnál 😀
Amúgy próbálkozhatsz azzal, hogy eszel/iszol valami cukrosat (nekem a kóla volt a legjobb erre), a bal oldaladra fekszel és vársz, olyankor sok baba mocorogni kezd.
3/7 A kérdező kommentje:
2/2
aug. 3. 13:48
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem érezted még vagy csak ma nem érzed? Elől vagy hátul van a méhlepény? Ha elől, akkor lehet azért nem érzed még. Általában olyankor később szokták.
6/7 anonim válasza:
20.héttől érezhető.
18 körül már valamit enyhén,inkább buborékolás.
Nincs ez kőbe vésve, de ez a jellemző.
7/7 anonim válasza:
Tedd be neki Azarihàt ,nèzd meg H reagàl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!