Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor be ágyazódik a baba,...

Horvath leticia kérdése:

Mikor be ágyazódik a baba, létezik olyan tünet hogy a ciciből tej jön? Vagy az már probléma? Köszönöm ha válaszoltok.

Figyelt kérdés
aug. 2. 18:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Ez nagy valószínűséggel probléma, magas a prolactin szint ami pont, hogy gátolja a teherbe esést.
aug. 2. 18:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Az valami más gond lesz.
aug. 2. 18:18
 3/16 A kérdező kommentje:
De nem ömlik hanem egy csepp jött a barátnőm cicijéből, és a menstruációs app szerint 5 napja késik neki. És terhességre utaló jelei is vannak
aug. 2. 18:31
 4/16 A kérdező kommentje:
Azt is olvastam hogy lehetséges a beágyazódás tünetei közt is hogy egy picike csepp tej jöhet a ciciből.
aug. 2. 18:34
 5/16 anonim ***** válasza:
55%

Fogalomzavarban vagytok a barátnőddel, 5vnapos késésnél qrvára nema beágyazódás van. Bármennyi váladék jön, az túl magas prolaktint jelent

Amúgy meg 5 napos késésnél tesztelni kéne, ha dugott védekezés nélkül.

Igaz, hogy 80-as iq-tok együtt sincs, se 600 forintot egy tesztre csak össze tudtok rakni ketten.

aug. 2. 18:36
 6/16 A kérdező kommentje:
Azta! Ez aztán szép válasz volt!😂 csak gratulálni tudok! Nem értem miért kell ilyen csúnyán irni vagy fogalmazni! Szerintem semmi rosszat nem irtam neked! Ha meg nem tetszik akkor nem kell ide irni. Köszönöm a nagy semmit!😂🫶🏼
aug. 2. 18:39
 7/16 A kérdező kommentje:
Képzeld a beágyazódás 1-2 hét, de látom azt se tudod.
aug. 2. 18:41
 8/16 A kérdező kommentje:
A megtermékenyülés utáni 5-7. napon a blasztociszta megérkezik a méhüregbe, majd körülbelül 2 napos várakozás után beágyazódik. És ök 24-én voltak együtt. Kérlek ha tudsz számolj. Várj inkább nem mert te rád tényleg nem vagyok kiváncsi. Inkább hagyjál helyet a rendes és tisztelettudós embereknek.🫶🏼🙏🏼
aug. 2. 18:43
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
5napja késik... Ha terhes akkor már a teszt kimutatja (ilyenkor már olyan magas a hcg, hogy leugrik a csík a tesztről, ha terhes). A magas prolaktin szint okozza a tejcsorgást, ami okozhat vérzészavart is (késést, kimaradást), egy egyszerű terhességi teszt megoldja a kérdést. 4hét 5napos terhességnél extrém ritka, hogy tej legyen, akár csak pár csepp is. Esélyesebb egy kis hormonzavar, ami sokszor magától is helyreáll, de orvosi vizsgálatot igényel.
aug. 2. 18:47
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

A 9-es nagyon szépen leírta. A beágyazódás terén kissé rosszul számoltok, mert az pont hogy az esedékes mensire fejeződik be. A beágyazódási tünet, hasstúrka vagy pici egyszeri vérfolt kb 6 nappal mensi előtt. De ez is ritka egyébként.

Csináljon egy tesztet, ha negatív, akkor is menjen nőgyógyászhoz hormonzavar miatt. Egyébként sokkal nagyobb esély van erre a leírtak alapján, mint babára.

aug. 2. 19:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!