Terhesség végén inkontinencia, normális?
Figyelt kérdés
1,5 hónapom van szülésig és brutálisan megfáztam. 2 napja köhögésnél, tüsszentésnél érzem odalent, hogy bármennyire is szorítok, egyszerűen nem tudom a vizeletemet tartani, akkor sem ha amúgy nem is érzem, hogy annyira pisilnem kéne. Vér cikinek és nagyon kellemetlennek érzem. Kezdjek el inkontinencia betétet hordani? Tapasztaltatok hasonlót?aug. 1. 21:37
1/4 anonim válasza:
Elofordul, de lehet tenni ellene most is. Intimtornat csinalhatod.
2/4 anonim válasza:
Gyakori, de ne tekintsd normálisnak.
Nekem is volt, kegel torna segített.
3/4 anonim válasza:
Ahogy írják. Gyakori, de nem normális dolog.
Ha már most baj van vele, szülés után még rosszabb lehet.
Intim torna erősen ajánlott.
4/4 A kérdező kommentje:
Intim tornáztam már első baba előtt is, akkor szülés után pár hónapig volt ezzel gondom, de szépen helyretett a torna. Nem hagytam abba, de mintha mit sem számítana... Nem tudom mikor érdemes ezzel orvoshoz fordulni esetleg. Gondolom most úgyis csak legyintene bárki.
aug. 1. 22:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!