Sziasztok tegnap vettem észre magamon a hüvely gomba tüneteit orvoshoz 3 hét múlva van időpontom előbb nem tudok menni, másik nőgyógyászhoz se tudok menni oda is időpont kellene és nem kapnék előbbre
Aggódom, hogy addig lehet valami baja a babának 30+1hkm
Ha tényleg hüvelygomba, a patikában is tudnak neked segíteni, mert úgy tudom terhesen is használható canesten csak applikátor nélkül.
2024. júl. 27. 14:43
3/12 anonim válasza:
Ügyelet. De nálunk sztk-ban azonnal fogad bármelyik orvos, ha mondod, h azonnali orvosi vizsgálatra van szükséged. Kicsit várni kell.
De egyébként valóban egy gyógyszertárban is segítenek, vény nélküli krémeket, kúpot használhatsz.
2024. júl. 27. 14:58
4/12 anonim válasza:
Elmész magánba
2024. júl. 27. 15:06
5/12 anonim válasza:
Nekem meg se fordulna a fejembe hogy 3 hetet várjak, ráadásul ki se hírnek 3 hetet huvelygomba tünettel. Ha kell menj sztkba vagy ügyeletre minél előbb.
2024. júl. 27. 15:19
6/12 anonim válasza:
37 hetes terhesen nekem az orvos a Canesten kúpot ajánlotta. Ha mindenképpen szeretnéd, hogy orvos mondja rá az áment akkor menj be az ügyeletre.
2024. júl. 27. 17:05
7/12 anonim válasza:
Ha tényleg hüvelygombád van, az annyira viszket, hogy nem lehet vele kibirni három hetet. Menj el hétfőn a háziorvoshoz, aki ad sürgősségi beutalót, azzal időpont nélkül köteles fogadni a nőgyógyászat. Még aznap elintézheted, valószínűleg vársz egy-két órát.
2024. júl. 27. 17:38
8/12 anonim válasza:
Nem kell beutaló, simán mehet ügyeletre ebben a percben is akár.
2024. júl. 27. 19:01
9/12 anonim válasza:
Canesten combi uno- bemész a patikába és megveszed. Orvos ugyanezzel indítana, ők sem tudnak más kezdő opciót. Ha nem múlik menj nőgyógyászhoz. Azért hüvelygombával nem kell sürgősségi ügyeletre szaladgálni.
2024. júl. 27. 20:11
10/12 anonim válasza:
A patikai Canestennel alapból semmi gond nem lenne, de én terhesen tuti dokihoz mennék.
Én legalábbis jártam már úgy, hogy vettem vény nélkül, de csak rontott rajta, mert utána a dokinál kiderült, hogy nem gomba volt, hanem bakteriális fertőzés, pedig én biztosra vettem, hogy gomba, mert arra hajlamom van, sokszor volt már előtte is.
Ez nem terhesen max. kellemetlen, de egy félrekezelt felszálló fertőzés terhesen nagyon komoly gondot is okozhat...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!