Számítás alapján 36 hetes és 4 napos terhes vagyok a mai uh alapján csak 34 hetes 1 naposnak felel meg a baba méretei. Nagy lehet a baj?
Figyelt kérdés
2008. jan. 9. 14:45
1/5 anonim válasza:
Eddig minden rendben volt,és naptárral együtt növekedett a kicsi is?Ha igen,akkor tényleg baj lehet,h mekkor azt inkább az orvos tudná megmondani.Miért nem kérdezted meg ott helyben!?
2/5 anonim válasza:
Nyílván, ha baj lett volna, szólnak ott helyben. Az előző hozzászoló inkább ne netezzen. Nem tudom, hogy esne neki, ha ráhoznák a frászt! Ne aggódj, mindenfélét mondanak, különben sem tudják pontosan lemérni. Üdv egy 35 hetes kismama, akinek meg a babája feje nagy.
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj, a terhesség utolsó harmadában ütköznek ki a babáknál is az alkati adottságok. Az uh-s számítás csak egy átlagos méretet vesz figyelembe, lehet, hogy a te babád egyszerűen kicsit kisebb vagy vékonykább lesz, de ettől még teljesen egészséges! Meg aztán a magzatok sem növekednek egyforma ütemben, egyszer lassabban, aztán majd behozzák a lemaradást. Azért merlek bíztatni, mert velem is hasonló volt az eset, az utosó egy-másfél hónapban lassabban növekedett a babám, mint az az uh-s számítás alapján kívánatos lett volna. Riogatott is az orvosom, hogy el van maradva a fejlődésben, de nem lett semmi baj, a 40. héten született, pont 3 kg-mal. Ilyen esetben szoktak végezni egy olyan uh vizsgálatot, amivel a köldökzsinor erek áramlását nézik, hogy kizárják, nem attól lassabb-e a fejlődés, mert rossz a baba vérellátása. Gondolom, ez az ordvosodnak is eszébe jutott, ha ő úgy látná, hogy baj van.
4/5 anonim válasza:
De az is lehet, hogy tényleg 34 hetes, és el lett számolva.
5/5 anonim válasza:
Szia ne agodj nekem is ugyanezt mondtak 16 hetesen most 35 vagyok es mar mast mondanak a fontos, hogy jol erezd magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!