9 hetes nem túlzás, hogy kihíztam a nadrágjaimat?
Alapból nem vagyok vékony alkat, ez tény és való (170 cm, 80 kg).
A nadrágjaimhoz eddig öv kellett, most pedig már V alakban sem érnek be, hajgumit erősítve a gombra.
Ez hogy lehet?
Folyamatosan émelygek, a szokásos reggeli, ebéd nagy nehezen lemegy. Semmi kívánósságom sincs, sőt, csokitól, fagyitól rosszul vagyok...
Volt valaki így?
Mi lesz így velem még 7 hónap múlva?
Nekem furcsa a hízásod, főleg ha hánysz. Az orvos nekem azt mondta 20 hetes korig nem is kell hízni
Nem lehet, hogy te csak puffadsz, hogy ettől nagyobb a hasad?
Ha nem eszel sokkal többet, nem vagy még kívánós akkor nem hízhattál igazából.
Mérlegen nézted hogy mennyi ?
1-2 kiló simán lehet akár az emésztés lelassulásától, ha esetleg székrekedésed van vagy a puffadás.
Ha viszont 5 kilóval vagy több akkor biztos hogy csak sok a kaja.
" viszont 5 kilóval vagy több akkor biztos hogy csak sok a kaja"
Vagy a pajzsmirigy kezdi bemondani az unalmast.
Én meg pont elég vékonyan kezdtem a terhességet (170 cm, 54 kg), de az első trimeszterben 10+ kg jött fel, igaz, hogy nem is bántam.
De mellé durván puffadtam is, 5-6 hetesen már nem tudtam behúzni sem a hasam... A nadrágjaim egyedül azért voltam rám jók nagyon sokáig, mert hiába skinny farmereket hordtam, de a csípőfazon volt kényelmes előtte is, így a nadrág fölött kerekedtem. Különben 10 hetesen tuti, hogy kismamanadrág kellett volna már...
(Bő, kenguruzsebes pulcsiban levágták a kollégák kb. 10-11 hetes terhesen, hogy mi a helyzet, pedig hiába híztam sokat, máshol egyáltalán nem látszott szinte szülés előtt sem rajtam, csak a hasamon.)
Tehát: normális 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!